Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Anubisz ház lakói:)

Nina Martin-Nathalia Ramos

Nina Martin az új lány, akit ösztöndíjjal vettek fel az Anubisz házába Joy Mercer helyére. Patricia, Joy legjobb barátnője gyanakszik rá, mert azt hiszi, hogy köze van ahhoz, hogy Joy eltűnt. Később Nina, Fabian és Ammber megalapítják a Sibuna klubot, hogy együtt kutassanak a rejtélyek és a kincs után. Patricia aztán megbékél és ő is belép a klubba, ahogy Alfie is.

Születésnap:1992.Július.7.

Fabian Rutter-Brad Kavanagh

Fabian Rutter  nagyon okos , aki kedveli Ninát. Ő is tagja a Sibuna klubnak. Nagyon sok rejtvényt segít megoldani Ninának.

Születésnapja:1992. augusztus 21

00anfaaabi.jpg

Patricia Williamson-Jade Ramsey

Patricia eleinte dühös Ninára Joy miatt és bizonyítékokat keres, hogy bebizonyítsa, Joyt elrabolták. De aztán csatlakozik a Sibunához. Rufus Zeno egyszer el is rabolta.

Születésnapja:1988.Február 10

00pat3.jpg

Amber Millington-Ana Mulvoy Ten

Amber nem valami jó tanuló, szereti a fiúkat és a ruhákat...Ő találja ki, hogy legyek a klub neve Sibuna (Anubis visszafefé).

Született 1992 május 8.

00amb.jpg

Mick Campbell-Bobby Lockwood

Mick se túl okos, de jól sportol. Egy californiai sportiskolába felvételizik, ahova Mara és Ms. Robinson készíti fel, de nem veszik fel oda.

született május 24-én 1993

Mara Jaffrey-Tasie Dahnray

Mara egy nagyon okos és szorgalmas tanuló.

Született 1990.május 13.-án

Jerome Clarke-Eugene Simon

Jerome Alfie legjobb barátja, mindig valamilyen bajba kerülnek. A szülei elhagyták és 5 éves korában került bentlakásos iskolába. Később üzletelni fog Rufus Zenoval.

született június 11, 1992

00jerome.jpg

 

Alfie Lewis-Alex Sawyer

Alfie egy tréfás fiú, aki mindig kitalál valamit Jerommal, hogy másokat megvicceljenek. Félelmetes dolgokat látott, amikor a pincében ragadt Jason Winkler beavatásakor. A Sibuna tagja lesz.

született február 13, 1993

00alfiee.jpg

 

Joy Mercer-Klariza Clayton

Joyt elrabolja Victor, mert hetedik hónap hetedikén született hét órakor, ezért ő a kiválasztott... Joy apja is benne van Victor társaságában.

született március 9, 1989

 

Trudy Rehman-Mina Anwar

Trudy az anibisz ház takarítója.

 

Victor Rodanmaar-Francis Magee

Victor az anibis házának a tulajdonosa.És naogyon meg akarja szerezni az ankh kehlyhét éé az életvizét. A 2. évadban meg az anubisz maszkot akkarja meg találni.

Eddie-Burkely Duffield

Edddie a 2. évadban szerepel csak, még róla nem tudok írni.

1992. augusztus 09.-én született.